To je taj sistem

U upravi kluba i ne pomišljaju o smeni trenera, a niko ni da pogleda njegov učinak, pa ajde da mi to uradimo.

Nema potrebe da gledamo ove manje utakmice, nego samo protiv najvećeg rivala, Crvene zvezde. Dakle, pod palicom Miroslava Đukića, Partizan je pobedio večitog rivala samo jednom (2:4). Doživeli smo 4 poraza (1:0, 1:0, 1:2, 2:1) i tri puta odigrali nerešeno (2:2, 0:0, 1:1).

Katastrofalan učinak! Ruku pod ruku s njim može i Vermezović, pošto on nikada nije pobedio Crvenu zvezdu. Na 13 derbija njih dvoje, zajedno, ubeležili su JEDNU pobedu. Sa druge strane, Nikolić i Stanojević su kresnuli komšinicu 10 od 12 utakmica.

Nažalost, Đukić je i dalje trener, a Iliev SD. Ne sumnjamo da će se o njima snimati film, jer eto, prezimili smo u Evropi, a derbi, ma koga to interesuje. Bili smo prvi prošle sezone, ne moramo i ove… jel tako Miloše! I pre derbija je bilo jasno da će Zvezda biti prvak, pa što da se trudimo, jel tako Ivice!

Iako ovi krimosi iz Niša namestiše sve što mogu, ne sumnjamo da će Partizan na kraju uzeti drugo mesto. Kup ćemo izgubiti, ne od Čuke, njih ćemo proći, ali u finalu, klasika nerešeno, i onda nastupa gospođa Karma, poraz na penale. Neće Đukić ništa uzeti sa Partizanom, a u Evropi…  dupe neka ljubi našima u Videotonu! Bila bi to zaista vanredna senzacija kad bi “Đuka” uzeo neki trofej!

Za kraj… da upitamo ove iz uprave… koliki će biti dug kluba na kraju sezone. Da li ćemo bar u tome da stignemo cigane, kad već u bodovima ne možemo!