Ilić ugurao valjak u finale

Fudbaleri Partizana uspeli su da pobede Čukarički i plasiraju se u finale domaćeg kupa. Golove su postigli Antonov i Saša Ilić.

Partizan je celo vreme bio bolji protivnik, a Čukarički je celu utakmicu gledao kako da potroši vreme. Ako nešto urade napred, dobro je, ali glavni posao je bio da odbrane svoju mrežu. Nije Partizan odigrao ni danas kako se od njega očekuje, ali postignuta su dva gola, što je bilo dovoljno.

U prvom poluvremenu Partizan je imao posed lopte, napadao, ali stvorio malo pravih prilika. Ipak, u 22. minutu Pantić je sjajno uposlio Đerlaka, kojeg je srušio Drinčić. Mažić je pokazao na penal, ali se onda Pantić obrukao, jer je pucao veoma loše.

Tek u 66. minutu videli smo prvi gol. Ivanović, koji je danas bio najbolji, je uposlio Antonova, a on sa nekih osam metara, iskosa, pogađa za 1:0. Erupcija navijača, koji su prepoznali trenutak i došli u velikom broju. Ivanović je imao stopostotnu priliku, ali pucao je pored gola. Čukarički je imao svoju najbolju šansu u 82. minutu. U 88. minutu Ilić je bio u stopostotnoj prilici, ali promašio je prazan gol. Ipak, kapitenčina postiže gol u 90 minutu za pobedu Partizana i plasman u finale.

Poruka Saletu… nemoj da ti padne na pamet da okačiš kopačke o klin. Ajde, bar još jednu sezonu!