Treći put zaredom osvojena “TITULA” u kupu

Fudbaleri Partizana su i pored činjenice da je na klupi i dalje čovek koji nas je pošteno uništio u domaćoj ligi, uspeli da osvoje domaći Kup, pobedom  od 2:1 nad Mladosti iz Lučana.

Bila je ovo prilično zanimljiva utakmica, gde su obe ekipe rešile da igraju nešto što donekle liči na fudbal. Prilika je bilo na obe strane a već prvu smo videli u 10. minutu pred golom Mladosti. Prvi gol je pao u 21. minutu posle centaršuta sa desne strasne. Najbolje se snašao Tumbasević i Mladost je povela. nije se dugo čekalo na izjednačenje. Deset minuta kasnije Janković je izveo slobodnjak sa nekih 20 metara i postigao prelep gol. Mogao je Partizan i do vođstva u prvom poluvremenu, ali je Janković pucao sa nekih 17 metara, pored gola.

U 62. minutu Partizan izvodi korner. Lopta je došla do Zdjelara, kojem nije bilo teško da je prosledi u praznu mrežu. Do kraja susreta bilo je još nekoliko prilika na obe strane, ali golova nije bilo.

I tako, ćorava koka, nađe zrno, odnosno Miroslav Đukić osvoji svoj prvi trofej. Nadamo se i poslednji u funkciji trenera Partizana. Znate na šta mislimo!!!