Rezultat mnogo bolji od igre

Partizan je odigrao upravo onako kako smo i očekivali, pretežno kilavo, a na momente fantastično. Za samo 13 minuta postignuta su tri gola i rešeno pitanje ko će u sledeću rundu, iako se igra revanš u Beogradu.

Prvo poluvreme je bilo prilično loše. Slaba i bezidejna igra, pa i ne čudi da Partizan nije stvorio nijednu priliku. Tek pred kraj poluvremena Partizan se uozbiljio i počeo da igra nešto što je ličilo na fudbal. Pred sam kraj poluvremena srušen je Nikolić u kaznenom prostoru Rudara, a Jevtović je bio siguran, 0:1.

Partizan je dobro počeo drugo poluvreme i nije se dugo čekalo za drugi gol. Šehović je sa leve strane uposlio Sumu, a on je zakucao u mrežu. Nekoliko minuta kasnije, novajlija, Rikardo puca sa nekih 25 metara i postiže svoj prvenac.

Tu je ujedno i bio kraj utakmici iako je bio tek 57. minut. Rudar nije znao kako do našeg gola, a Partizan nije hteo do njihovog, pa se sve svelo na pikanje ja tebi ti meni na centru terena.

Teško je dati neku ocenu posle ove utakmice, jer niti je Rudar neka ekstra ekipa, niti je Partizan igrao pod nekim pritiskom moranja. Sve je tu bilo jasno kada je žreb poslao Partizan u Crnu Goru.

Za kraj, da se zahvalimo svim navijačima Partizana iz Crne Gore, koji su došli i domaćinski dočekali Partizan.