Dobri gosti doneli dva poklona

Fudbaleri Partizana uspeli su da pobede Trakai, ali sve što smo videli govori nam da će “mi smo Partizan” imati i te kako poteškoća da prođe dalje. Da nije bilo darežljivih gostiju, koji su častili Partizan sa crvenim kartonom i autogolom, na semaforu bi ostalo 0:0, jer kao što smo već rekli, u Partizanu nema ko gol da postigne.

Što manje reći o prvom poluvremenu to bolje. Reakcije posle poraza na startu šampionata NIJE BILO! Fudbaleri Partizana su odigrali upravo onako kako im trener izgleda, mutavo, malokrvno i bezidejno. Gotovo ništa bitnije nije se desilo u prvom poluvremenu, osim da je sve više navijača koji skandiraju “Đukiću odlazi”.

Sva sreća pa je jedan gostujući fudbaler izgubio kompas i dobio drugi žuti, odnosno crveni, pa se Partizan trgnuo i rešio da malo igra fudbal. Nažalost ni to nije bilo dovoljno da neko od fudbalera Partizana postigne gol, a prilika su imali i to dosta. Jebiga, kad ne znaš onda ne znaš! Kasno je da sada nauče kako se postižu golovi, to se radi u petlićima! Promašio je Partizan nekoliko zaista dobrih prilika, a na njegovu sreću gosti su rešili da budu darežljivi po drugi put, pa kad već crno-beli nisu u stanju da postignu gol, gosti su sami sebi presudili i postigli autogol.

Partizan će proći Trakai, ali sa ovakvom igrom i efikasnošću nema šta da traži u trećem kolu. Pod hitno su potrebne promene kako na klupi tako i u ekipi…. a sezona tek što je počela!!!!

Zaista, šta više treba da se desi da ljudi u upravi kluba šutnu neznalicu sa klupe! Pare ionako moraju da mu daju…  bar onda prekinite ovu agoniju i šutnite foliranta. Gore od ovoga ne možemo da igramo čak i da nam “srpski Murinjo” sedne na klupu.