Nebo se otvorilo, Partizan pobedio u gostima

Posle pet uzastopnih blamaža u gostima Džukac i 11 Škuletića su na jedvite jade uspeli da pobede Dinamo iz Vranja, golom Ožegovića u 83. minutu utakmice.

Ni sa čim ne možemo biti zadovoljni, čak ni pobedom, jer se ona protiv debitanta u srpskoj Šupakligi sasvim podrazumeva. Partizan je bio bolji, imao posed lopte 75%, stvorio bar 5-6 stopostotnih prilika, ali “Škuletići” nikako da realizuju jednu od njih. Tek pred sam kraj utakmice, kada su svi navijači pojeli nokte Ožegoviće je spasio Miroslava Đukića, mada goveda koja vode klub će i sledeći kiks da mu oproste.

Ako nije uspeo da postigne gol, Janković je uspeo da u dve uzastopne utakmice  dobije žuti karton za simuliranje. Ne može to svako.

Diskutovati o drugim fudbalerima i igri je nepotrebno, sve dok je ona spodoba na klupi. Ipak, prokomentarisaćemo intervju domaćeg trenera po završetku utakmice. Gnjida ciganska se usudila da kaže da je Dinamo igrao protiv 14 fudbalera, misleći tu naravno na sudije. Činjenica da je posed lopte bio 75-25 za Partizan i šutevi prema golu 18-2, da ništa ne kažemo o prilikama, pa i ne dosuđenom penalu… to za njega nije bitno!

Partizan je jedva pobedio, Džukac  i dalje ostaje, uprava se pravi blesava… … tipičan Vučelićev Partizan!