Zašto je još uvek tu!

Partizan se provukao kroz iglene uši i posle remija u gostima plasirao se u treće kolo kvalifikacija Lige Evrope gde će se sastati sa danskim Nordšjelandom. Sa do sada prikazanom igrom Partizan nema šta da traži u tom dvomeču.

Da je Partizan kvalitetniji tim od Trakaia tu nema sumnje, ali da Partizan igra bezidejno i loše,  tu ima još manje  sumnje. Trakai je trebao da se dobije sa pola gasa, umesto toga strepilo se do samog kraja.

Domaćin je poveo već u 9. minutu posle očajne reakcije svih fudbalera Partizana. Ne samo da su dozvolili Osipovu da neometano puca na gol, nego su mu dozvolili da to uradi ponovo, i ovaj put zatrese mrežu. Ujedno to je bilo sve što je veoma loš domaćin pokazao.  Nije se ni Partizan prekinuo od lepe igre, ali imao je kakvu-takvu inicijativu, ali ne i prave šanse, a kada se nešto i dešavalo pred golom domaćih usledili su promašaji ili pucanje pravo u golmana. Pred sam kraj poluvremena Miletić, defanzivac kad već ne znaju ovi napred, postiže gol spasa, jer domaćin jednostavno nema ni kvalitet ni znanje da postigne još dva gola.

Na početku drugog poluvremena Suma dobija drugi žuti, odnosno crveni i Partizan mora da igra skoro 40 minuta sa igračem manje. Koliko je Trakai neozbiljan rival govori i činjenica da nije stvorena ni jedana prilika pre golom Partizana. Štoviše, Partizan je imao bolju priliku, ali bilo je jasno da se orijentisao na čuvanje svoje mreže, a u tome je i uspeo.

Po završetku utakmice oglasio se i čovek koji sedi na klupi Partizana…

Znali smo da neće biti laka utakmica, pogotovo što smo odmah na početku primili gol. Posle toga smo morali da se otvorimo. Teško smo ulazili u šanse, imali smo problema u završnici.

Šta reći a ne zaplakati! Ima li bar neko u tom klubu muda pa da uradi ono što je trebalo da se uradi još proletos!!!

Zašto je još uvek tu!!!