Đukić otišao, zašto ste vi još uvek tu!

Mnogo navijača će biti zadovoljno odlaskom Miroslava Đukića, ali to ne rešava probleme u Partizanu, jer ostali su oni koji su ga i doveli! Tumor je otklonjen, ali bolest ostaje!

Partizan je prošle sezone zaradio 20 miliona Evra, a potrošio je, nećete verovati, 19,7.  Na čega su potrošili tolike novce! Dakle, opet smo na “pozitivnoj nuli”, ali dug se ipak “zvanično” popeo na preko 15 miliona. Dobro, to je tri puta manje nego dug u komšiluku, iako priglupa masa veruje kako im je dug prepolovljen, ali i takav je previsok i treba što pre da se smanji.

Sećate li se kada je Dragan Đurić izjavio da nam je budžet za sezonu bio 23 miliona Evra… ovi bi da ga stignu, potom i budžet od skoro 20 miliona.

U pokušaju da se operu, čelnici kluba će dovesti Zorana Mirkovića, velikog Partizanovca, ali neiskusnog trenera. Da li je Bata dobro rešenje ostaje da se vidi. Od nas će svakako imati podršku! Što se uprave tiče, svako ko se zahvaljuje najvećem neprijatelju Partizana (AV), a ovi iz FKP su mu u nekoliko navrata lizali bulju,  ne zaslužuje bilo kakvo poverenje!

Dakle, Batice, dobro nam došao. Imaš ovu sezonu fore, jer jasno nam je da krivu Drinu nećeš ispraviti preko noći! Tim za Evropu ili napad na titulu nemaš, a ko je kriv za to, jasno je svim pravim navijačima Partizana, a pogotovo nama “miševima sa istoka”!