Sve je isto samo njega nema

Ako je neko očekivao da se Partizan preporodi čim ode “on”, grdno se prevario. “On” je do te mere uništio igru Partizana da će Mirkoviću trebati mnogo vremena i posla da to ispravi.

Kao što smo rekli pre početka sezone, Partizan će posle tri kola zaostajati za liderom najmanje 5 bodova. Pogodili smo direktno u metu, a Iliev već sada može da podnese ostavku, jer rekao je da će to uraditi ako ne uzmemo titulu. Titula je “izgubljena”!!!

Partizan je i danas odigrao očajno. Bukvalno nije stvorio ni jednu pravu priliku, a najbolju je imao Rikardo Škuletić sredinom prvog poluvremena. U drugom poluvremenu slična slika, nema ko gol da postigne, a ako tome dodamo da sudija nije svirao očigledan penal za Partizan u prvom poluvremenu kad je srušen Gomeš…. čemu čudo, ciganska država, ciganski savez, ciganska sudijska organizacija, ne čudi da je ostalo 0:0. Gosti nisu ni jednom ozbiljnije zapretili.

Dakle, titula je skoro pa izgubljena, jer teško je poverovati da će komšinica, koja golove postiže iz ofsajda i penala, bilo gde da kiksne. Dakle, ako ne zaostanemo još više, a verovatno hoćemo, prvi derbi će rešiti svu dilemu o prvaku Krcunije!