Solidno izdanje za nadu u revanšu

Da nam je neko pre tri nedelje rekao da ćemo u  plejofu u Beogradu odigrati 1:1 са Turcima, pomislili bi da je čovek lud. Ipak, to se desilo, jer i pored činjenice da su turski fudbaleri kudikamo skuplji i iskusniji Partizan je odigrao sasvim solidnu partiju i ima čemu da se nada u revanšu.

Gde smo bili pre samo nekoliko nedelja, a gde smo sada!!!

Partizan je dobro počeo utakmicu i već u 14. minutu videli smo lepu akciju i gol Gomeša. Nažalost, slavlje nije dugo trajalo. Već u sledećem napadu Turci dolaze do izjednačenja. Zaista je neverovatno da su čak tri fudbalera Partizana ostavila  Arslana sasvim samog, a njemu nije bilo teško da sa nekih 5-6 metara matira Stojkovića. Do kraja poluvremena oba tima su imali još prilika.

Na početku drugog poluvremena Partizan je imao dobru igru i nekoliko prilika. Zatim su i Turci stvorili nekoliko prilika. Ipak, golova više nije bilo i remi je možda i najpravedniji rezultat.

Plus-Minus

Plus je svakako solidna igra Partizana, postignut gol i nada da se može do Lige Evrope. Ginulo se na terenu i ostvaren je solidan rezultat.

Minus, jasno je kao dan da smo pozadi i te kako šuplji. Jasno je i da imamo nekoliko fudbalera kojima nije mesto u prvih 11. Nažalost boljih nemamo, pa da ove zamenimo. Zašto je tako, pitajte upravu kluba!

Može li Partizan dalje… da se ne lažemo Bešitkaš je i dalje veliki favorit, ali ako smo išta videli u fudbalu to je da favoriti znaju da izgube.