Tri boda su tri boda

Posle poraza od Bešiktaša i ispadanja iz Lige Evrope, emotivno ispražnjen Partizan odigrao je utakmicu domaće “Krcun lige”. Na utakmici bez mnogo prilika i lepe igre Partizan je uspeo da pobedi i ubeleži tri nova boda, pa je i dalje pet bodova iza tima iz Rajkove rupe, koji je danas pobedio sestricu iz Novog Sada… svi ste videli kako.

O današnjoj igri Partizana sasvim je nepotrebno da se diskutuje, jer igre bukvalno da nije ni bilo, što je priznao i trener Partizana. Mirković bar prizna kad tim igra loše, a ne kao njegov prethodnik koji im nikad nije imao šta zameriti.

Nekoliko dana pre utakmice, Partizan je napustio Ožegović. Interesuje nas šta će sada da kaže onaj, da mu ime ne spominjemo,  koji je “garantovao” za njega. Tim će po svemu sudeći napustiti i najskuplje pojačanje u istoriji Partizana, Suma, a kako čujemo vajna Uprava kluba je već prodala Markovića, koji bi trebao da ostane u Partizanu do zimskog prelaznog roka pa tek onda ode.

Ovo što se dešava u Partizanu ove godine je katastrofa. Uprava je prodala bukvalno sve što može. Prodali bi oni i druge, ali NIKO se ne interesuje za naše poluproizvode. Ne sećamo se kada je u Partizanu bilo toliko loših fudbalera. Bruka i sramota ko sve nosi sveti dres, a još veća bruka je kada vidimo ko vodi klub!!!