Od sledeće utakmice, strane sudije

Derbi je već sada prošlost, a prošao je kako je prošao. Sve ste videli, odnosno niste videli jer TV Arena, i pored činjenice da je imala čak DEVET kamera, nijednu nije stavila na gol liniju. Pre će biti da jesu, ali snimak ne opravdava dosuđen gol pa se prave blentavi.

Već nekoliko godina ponavljamo da utakmice Partizana mora da sude strane sudije. Uprava FK Partizan MORA da to traži, ili da istupimo iz lige, jer ovo više nema smisla. Pre istupanja, u UEFA i FIFA, poslati sve dokaze o mešanju države u fudbal i sve video snimke, šta nam je uradila ova nakaradna država i njen vlasnik, AV.

Nažalost, ne očekujemo ni da uprava traži strane sudije, ni da Partizan istupi iz lige, jer ni jedno ni drugo neće biti dozvoljeno  od vladajuće fašističke stranke! Sve će to da se zataška i stavi pod tepih. Sudije će nastaviti da nas sakate kad god žele, bez brige da će ih neko kazniti, jer oni to ipak rade po naređenju.

Predlažemo Vučiću da u državnu drolju ubaci bar još 15 miliona Evra jer ovih 20+  što je već ubacio, da bi pojačao tim, nisu bili dovoljni da pobede Partizan, a pornić će tek da se desi u Parizu, a pogotovo protiv šiptara iz Liverpola.