Štrašna zvezda ponos Evrope

Da li je bio gol ili nije nikada se neće saznati, jer Arena namerno neće da prikaže video snimke sa utakmice nego samo one koje njima odgovaraju. Po grafici koju su odradili ljudi na fakultetu vidi se da lopta nije prešla gol liniju. Čisto sumnjamo da će bilo ko to da objavi, ali zato ovjaviće neke ručne crteže kojekakvih “naučnika”!

Voleli bih da vidimo dokaze o kojima govori predsednik Crvene zvezde ili trener, kad su rekli da je gol “čist kao suza”. Voleli bi da vidimo i dokaze kako su se oni izvukli iz govana “sjajnim poslovanjem”, a ne državnom donacijom i pritiskom da one kojima duguju.

Nedopustivo je da golman Partizana, koji je i golman srpske reprezentacije, onakvom izjavom potpiruje ionako raspaljene navijačke strasti samo zbog jedne sudijske odluke, koja dan kasnije, utvrđeno je čak nije bila ni sporna.

Gde je dokaz da nije bila sporna!!!

Nećemo dozvoliti da u to petljaju Crvenu zvezdu, klub kome se danas istinski divi čitava Evropa, kako zbog sportskih tako i poslovnih rezultata.

Divi vam se Evropa. Smešno, da smešnije ne može da bude. Ovo mogu da izmisle samo ciganski mozgići.

Crvena zvezda je najtransparentnija kompanija u Srbiji, koja posluje u skladu sa zakonom i koja je na ime poreza uplatila u budžet Republike Srbije 15 miliona evra u poslednje četiri godine, od novca koji prihodujemo najvećim delom iz inostranstva.

Aha, platili državi 15 miliona Evra. Koga vi zajebavate! Za ove koji nisu upoznati kako se to radi… država ti prvo ispod stola da 10 miliona Evra, a ti onda kao nešto si poslovao u inostranstvu, pa državi vratiš milion i po na ime poreza. I vuk sit i ovce na broju.

Crvena zvezda je na državnim jaslama već duže vreme, a to je priznao i sam Aleksandar Vučić. Pozivamo se na intervju od pre nekoliko godina kada je on sam rekao da KK Partizan i KK Crvena zvezda (ajde da je tako nazovemo), imaju sličan državni budžet. Upitan da li i fudbalski klubovi dobijaju isto, priznao je, ne baš, i da je razlika velika u korist Crvene zvezde. Ako je to javno priznao, šta tek rade tajno!

Ipak, poenta cele ove priče nije Aleksandar Vučić, ili da li je bio gol ili ne, nego Kokezine sudije. Na slici se lepo vidi gde je stajao sudija Đokić. Nemoguće je da vidi da li je lopta prešla gol liniju, od Stojkovića, pa i samog ugla. Jedino da je lopta prešla liniju ceo metar, pa da se i pomisli, možda jeste.

U ovom slučaju, Đokić je doneo zlonamernu presudu protiv Partizana, a ovo mu nije prvi put. U više navrata je ovaj ciganski isprdak oštetio Partizan. Slobodno možemo da kažemo, NAMERNO!