Opet se uvlače Vučiću u bulju

Posle očigledne nepravde, da ne kažemo i krađe u večitom derbiju, na Partizan TV oglasio se Željko Pantić i osuo drvlje i kamenje, sasvim opravdano, po državi Krcuniji. To se naravno nije svidelo raznim SNS gnjidama koje se vrte oko FK Partizan, a sigurni smo da se još manje svidelo vrhovnom kancelaru, koji ne koristi kondome, jer nema potrebe, ali zato nas pošteno je**.

Miloš Vazura, verovatno mu je tako naređeno iz SNS, je reagovao i izribao Željka, jer je mešao sport i politiku, a to što AV direktno utiče na ishod šampionata kroz svoje satelite  u FSS, to nije mešanje politike i sporta.

 Ne podržavamo i ograđujemo se od takvih stvari: da se derbi stavlja u kontekst politike. Obavio sam razgovor sa Željkom Pantićem i stavio mu do znanja da to više ne radi

Sve je ovde jasno. Svi znamo da SNS vlada Partizanom i Crvenom zvezdom. Država je rešila da pomogne sa renovacijom Partizanovog stadiona, pa ovi iz uprave ćute i ne žele da drmaju nečiji kavez, znamo svi čiji,  kako ne bi nestala donacija. Ipak, biće tu para i za renovaciju i za “lične potrebe”, a to, što je vrhovni kancelar zvezdi već dao 25 miliona za ovu sezonu, a tek će da se isprsi za rekonstrukciju rupe, kako čujemo biće to i do 50 miliona, to čelnike Partizana ne interesuje.

Svi znamo ko je i šta je Vučelić. Tu je sve jasno, ali može li neko da na objasni ko je i šta je Vazura. Šta je on u životu uradio, šta je postigao, izmislio, ukratko, šta je njega preporučilo za fotelju u kojoj sada sedi. Ipak, uspeo je jedno, da natera Stojkovića da se javno “pokaje”. Mi se ne kajemo… Srbijo, volimo te. Krcunijo, na kurac te nabijemo!

Partizanov račun je opet u blokadi zbog 15.000.000 dinara duga, ali o tome se ćuti. Zašto ćutite!!!

Jasno je kao dan, još od prvog dana njihovog otimanja na izborima, da je ovo SNS poltronska uprava, ali i poltronski Jug, odnosno nekadašnji Sever!

– Nadam se da ćemo rekonstrukciju završiti tokom sledeće godine. Uveliko se izrađuje plan, a premeravaju se i prostorije. Iz državnog fonda bi trebalo da dobijemo investiciju veću od 10 miliona evra.  Sve je poteklo od inicijative predsednika Srbije Aleksandra Vučića. On je kao zvezdaš uradio više od svih silnih partizanovaca u ranijim vlastima i na ostalim funkcijama. Od njih nije bilo nikakve vajde.

Većinom se ne slažemo sa upravom, ali Vučelić je ovde bar donekle u pravu. Svi se sećamo Tadićevog  bitisanja i kome je on u stvari dovodio sponzore. Šutnuo je najskuplji penal u istoriji srpskog fudbala. Što se Vučića tiče i tu je sve jasno, za svaki dinar što Partizan dobije od države, Crvena zvezda dobije najmanje DESET!

Ne meša se politika u sport, pogotovo u Krcuniji… da, da, kako da ne!