Ciciban

CICIBAN / Najmlađi navijači Partizana…
 

Partizan će u 2018. godini proslaviti 73. rođendan, dok je konačan broj sportista, trofeja, navijača koji su se u tom periodu vezivali za crno-bele praktično nemoguće utvrditi. Poznato je ipak da Partizan svih ovih godina nastoji da očuva autentičnost svoje (stvaralačke) sportske omladinske škole, kao i da je Jug uvek bio stečićte urbanijeg, kreativnijeg i alternativnog Beograda. Sve rečeno nas upućuje da je MLADOST naša najveća snaga i uzdanica.

Svako zna da se “za druge klubove navija, dok se Partizan i crno-bele boje vole srcem celim”. Takođe je poznato i da se ljubav prema klubu formira još u ranoj mladosti, da raste i razvija se iz dana u dan i da konačan oblik identifikacije Grobara sa svojim klubom praktično ne postoji (jer su Grobari zapravo Partizan, i obrnuto…)

Partizan.Net nastoji da, u skladu sa svojim mogućnostima, doprinese povratku prepoznatljivog “crno-belog” ludila na stadione i omasovljenju armije Partizanovih navijača. Animiranje mladeži je naša obaveza, ali i naša velika  vrednost u odnosu na druge.

I zato se na ovom mestu, pred vama, nalaze naši “cicibani” – oni koji će u dogledno vreme možda biti ponos  Partizana u nekom od 25 klubova koliko ih ima naše sportsko društvo.

Želja nam je da stranicu posvećenu “crno-belim cicibanima” zajedno sa Vama kreiramo i uređujemo. Naša e-mail adresa je otvorena za sve sugestije i priloge (fotografija, tekst).

Poznajete li nekog mladog crno-belog fanatika?
“Od rođenja do poslednjeg dana, sinovi smo našeg Partizana.

Njega voli naša zemlja cela, najlepša je boja crno-bela!”
Ako smatrate da je i vaše dete, netjak, unuk itd. budućnost “Crno-Belih” pošaljite nam sliku u JPG formatu.

 NAPOMENA: Dete mora da bude u crno-belom, ili da ima bilo kakvo obeležje Partizana ili Grobara. Pošaljite sliku i podatke (ime i prezime, godište) na sledeću email adresu: zoran@partizan.net.

 NOVO: Ukoliko imate YouTube video vašeg malog Grobara, pošaljite nam link pa da okačimo. Ako nemate YouTube nalog, a želite da okačimo video na naš kanal, pošaljite nam video. Video ne sme biti duži od dva minuta!
 
Broj slika: 348 / Ažurirano: 5. marta, 2018
Broj video snimaka: 8 / Ažurirano: 22. aprila, 2012

Nove slike objavljujemo jednom nedeljno, ili kad stignemo.